De Technoobs, 25-04-2018

Leuk hoor, zo'n plan met allerlei technische hoogstandjes, maar heeft iemand enig idee hoe dat werkt? Nee. Toch is het ons gelukt om een test te maken voor de techniek achter de luisterposten. In deze kastjes komt een speakertje met een mp3 te staan waarbij je met een druk op de knop naar een interview of verhaal kan luisteren. Even stressen, maar we waren allemaal dik tevreden met onszelf toen we het draadje in een gaatje stopte en er audio begon te spelen. Eeuwige dank aan Thomas van de werkplaats in Den Bosch, want zonder hem was het deze drie noobs nooit gelukt.

De Scheutisten. 18-04-2018

De laatste draaidag in Park Zuiderhout, voordat we ons volop in de productiefase storten. De eer was aan de Scheutisten, of aan ons, hoe je het maar bekijkt. Deze mannen hebben allemaal meerdere decennia in het buitenland (Congo, Vietnam, China, Indonesië, enz) doorgebracht op hun missies. En nu zijn ze terug in Nederland. Tijdens hun missie werden de enkele maanden die ze per jaar in Nederland doorbrachten "Vakantie" genoemd. En nu hebben ze dus waar ik als kind altijd van droomde, voor altijd vakantie. Zo zien ze het zelf niet, waarschijnlijk, maar ik zelf vind het wel een mooi idee.

De Toko, 15-03-2018

Donderdag middag zitten we in de toko. Het is nogal rustig, want in de Bieënkorf is het Bredaas mannenkoor bezig. De rest van de dag kreeg ik "In dat kleine café aan de haaaaaven" niet meer uit mijn hoofd.

 

De enige reuring was toen er een vrijwilliger twee flessen Advocaat kwam jatten. Lichte paniek, houd de dief? Maar gelukkig kwam ze ze twee minuten later weer terug brengen.

"Sorry we dachten even dat de Advocaat op was!"

Een volle zaal senioren zonder Advocaat, dat hadden we ook niet op ons geweten willen hebben natuurlijk.

 

Even later melde zich nog een dame met een verzoek voor de mannen van Soundtreks. Een klassieke muziek avond. Helaas waren de mannen er niet, maar onze tekenkunsten kon ze ook wel waarderen. Ze was zelf ook veel aan het schilderen. Haar kinderen hadden een boekje samengesteld, die zou ze wel even halen.

 

Nu hebben we een weekje het boekje te leen, we zullen er goed op passen.

De kapper, 15-03-2018

Een donderdag ochtend bij de kapper in Park Zuiderhout. Sommige ijdeltuiten komen hier elke week, andere heeft de kapster nog nooit gezien. Waar laten die hun haar dan doen? vraag ik.

"Geen idee".

 

Een mysterie, misschien iets voor later om uit te zoeken. Maar voor nu nemen we even genoegen met de dames in de krulspelden die voor ons zitten.

Algemene Voorwaarden

Kehrana van Sloten| Breda | Tel. 0634564777 | KvK. 71197672 |

NL28 INGB 0000 2517 16